Monday Lion Heart

Mandin elämää

Minä

Hei,

Koko nimeni on Monday Lion Heart ja minua tullaan kutsumaan Mandiksi. Olen rodultani Shar Pei ja olen syntynyt 12.7.2011. Tämän blogini perustamisen päivänä on enää kaksi päivää, kun täytän kokonaiset 3 kuukautta. Pian muutankin uuteen perheeseen, jossa aion kasvaa suureksi ja vahvaksi ”Jellonaksi”.

Olen erittäin ihmisrakas hauveli ja tykkään kovasti olla sylissä ja siliteltävänä. Minulla on kaksi sisarusta, joista toinen syntyi vaikeasti kehitysvammaisena ja jouduttiin lopettamaan, mutta toinen on pieni musta ”pippurinen” pörriäinen. Siskoni on jonkin verran vilkkaampi minua ja tuntuu viihtyvän pidempiä aikoja omissa oloissaan, kuin minä. Siskoni on myös ärhäkämpi ja taitaa omata enemmän alkuperäisiä Shar Pei:n metsästysvaistoja. Luonteestani uusi emäntäni on ainoastaan tyytyväinen, sillä hän pitää sylihauvoista ja tykkää paijata ja halia minua vaikka kuinka paljon. Hän myös leikkii kanssani mielellään. Ehkäpä uusi isäntäni on vähän tiukempaa sorttia ja laittaa minut järjestykseen ja opettaa uusia taitoja, jos meinaan lähteä liikaa omille teilleni tai haluan tehdä sellaista, mikä ei ole hänen mielestään sopivaa.

Lisää minusta voit lukea sitä mukaa, kun blogiani päivitetään emäntäni toimesta!

Toivotan kaikki koirien ystävät tervetulleeksi elämänmittaiselle matkalleni uusiin seikkailuihin!

t. Mandi

One thought on “Minä

  1. Hei Mandi, olet aivan valloittava persoona. 🙂
    Mun äiskä ja iskä harkitsi kanssa aikoinaan Shar Pei – rotua, mutta päätyivät sitten Corgiin.
    Minä olen kanssa ihan vauva vielä, ikää minulla on tänään 2 kk. Saavuin uuteen kotiin vajaa viikko sitten ja kotiutuminen on alkanut hyvin. Minusta kirjoitetaan kanssa blogia, tervetuloa moikkaamaan. T: Rommi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s